Lidmaatschap en entree.

Ben jij tussen de 2 jaar en 12 jaar ?

Dan kun je lid worden van de speeltuin.

Als speeltuinlid zit je bij ons op de eerste rij.

Zo heb je het hele jaar gratis toegang tot alle 7 speeltuinen. ( niet-leden betalen € 1,00 per kind ).

Het lidmaatschap geldt voor het gehele gezin. Dus aarzel niet en wordt lid!

Het lidmaatschap geldt voor het gehele gezin.

De kosten voor het gezinslidmaatschap zijn € 25,50 per jaar.

Wil je geen lid worden, maar draag je de speeltuin wel een warm hart toe? Dan kun je ook donateur worden voor minimaal € 12.00 per jaar*.

Lid worden
Wil je lid of donateur van de speeltuin worden, kom dan langs en vul het formulier online in bij één van de beheerders van de speeltuin aan de Dirk Smeetslaan 62 in Rotterdam. Je hoeft geen foto in te leveren, ter plaatse wordt er een foto gemaakt !

Laat wel even op het formulier weten of je donateur of lid wil worden.

Opzeggen
Het lidmaatschap loopt vanaf het moment van inschrijving voor de duur van 1 jaar. Opzeggen kan per e-mail naar speeltuinverenigingsmeetsland@gmail.com, tevens kunt u via deze e-mail ook adreswijzigingen doorgeven.

Klachten
Klachten kunnen door gegeven worden via ons e-mail: speeltuinverenigingsmeetsland@gmail.com of via ons postadres.

* Gratis deelname aan genoemde activiteiten geldt alleen voor speeltuinleden, niet voor donateurs.